Susanne Sundfør Trio

med support Siv Jakobsen

En av Norges desidert største artister er igjen klar for Olavshallen. Sist hun var her, i mai 2018 med Music for People in Trouble-turneen, solgte hun to fulle hus og tilbakemeldingen var som seg hør og bør, overveldende! Susanne har et format som passer Olavshallen så bra at vi måtte invitere henne igjen. Med en eksepsjonell trio bestående av André Roligheten på saksofon og Megan Kovacs på tangenter i tillegg til Susanne selv får vi presentert noen av landets beste og mest kjente poplåter i en litt mer intim setting. Vi gleder oss til å ønske deg hjertelig velkommen til konsert!

Support: Siv Jakobsen var i år nominert til Spellemannprisen i klassen «Beste indie/alternativ» for 2020-albumet A Temporary Soothing, og Dagsavisen trillet en soleklar femmer og skrev: «Siv Jakobsen er en av de beste vi har.» Etter å ha tilbrakt store deler de siste årene på å skrive og spille inn ny musikk, var endelig Siv Jakobsen tilbake for å følge opp det sterkt kritikerroste debutalbumet fra 2017.

Arrangør: Olavshallen AS

Relaterte forestillinger