Kjøp gavekort

Villmarksforedrag med Monsen og Mattis

Villmarksgleder

Billettpris

  • Voksen 310,-

I foredraget forteller Jan og Mattis om spektakulære villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge. Om møter med rovdyr, det å nyte nordlyset, stillheten og øyeblikkene, om planlegging og gjennomføring av en drøm som er oppnåelig for mange. Dette er et foredrag man vil huske – og som gir ALLE lyst til å dra mer på tur!

Jan Monsen og Mattis Thørud er to av trekløveret bak "Monsen, Monsen og Mattis". Dette er en TV-serie som har gått over to sesonger på NRK1, første sesong i 2017, andre sesong ble sendt i 2021. Serien omfatter fem fantastiske månedsekspedisjoner, der deltakere er Lars Monsen, hans yngre bror Jan og deres felles venn Mattis.​

I foredraget forteller Jan og Mattis om spektakulære villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge. Om møter med rovdyr, det å nyte nordlyset, stillheten og øyeblikkene, om planlegging og gjennomføring av en drøm som er oppnåelig for mange. Dette er et foredrag man vil huske – og som gir ALLE lyst til å dra mer på tur!​

Foredraget spiller på at det med litt ekstra vilje og planlegging er fullt mulig å realisere noen hårete friluftsdrømmer, selv for vanlige familiemennesker med full jobb og like tett kalender som alle andre. Vi får være med på fem månedsekspedisjoner til Canada, Alaska og Norge gjennom en kombinasjon av bilder og filmklipp, mesteparten er ikke vist på TV. I tillegg til store naturopplevelser og magiske rovdyrmøter inneholder foredraget praktiske tips og erfaringer, og ikke minst masse humor og selvironi.

​Foredragsholdere er Jan Monsen og Mattis Thørud. Sistemann i trekløveret, Lars Monsen, er sterkt til stede gjennom bilder og filmklipp.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger