Kjøp gavekort
  • Familie/Barn

Jul på Månetoppen

Jul pa manetoppen
  • Store sal Kjøp
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen/Barn 355,-

Bli med inn i Gudny Ingebjørg Hagens kjente, kjære og fantastiske nisseunivers. Et univers som har gitt oss «Jul i Blåfjell» og «Jul på Månetoppen». Dette er en helt ny dramatisering av «Jul på Månetoppen» basert på NRK`s legendariske julekalender. Her er det kjente sanger, spenning, savn, og glede.

Det nærmer seg jul og Jentungen må skynde seg å nisse streker sånn at hun får lang-lue. Men det er ikke så lett å få til når ting ikke er helt som det skal. Nissepappa skal ut å reise og Nissekusine plumper ut med en stor hemmelighet. Det er ingen blå-time og på en tur til Blåfjell møter hun en Blånissegutt som beskylder Rødnissene for å stjele alle blåbærene. Kan det være sant? Og hvordan skal de løse problemene mellom Rødnisser og Blånisser?

Bli med inn i Gudny Ingebjørg Hagens kjente, kjære og fantastiske nisseunivers. Et univers som har gitt oss «Jul i Blåfjell» og «Jul på Månetoppen». Dette er en helt ny dramatisering av «Jul på Månetoppen» basert på NRK`s legendariske julekalender. Her er det kjente sanger, spenning, savn, og glede.

Kanskje best av alt; En familieforestilling som omhandler konfliktløsning på høyt nivå med kjente nisser i alle farger!

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger