Kjøp gavekort

Henning Kvitnes & Trygve Skaug

Sangpoesi og HverdagsSofi på tur

Kvitnes skaug

Billettpris

  • Voksen 550,-

I mars og april 2022 slår disse to sangpoetene sine ord, toner og gitar-ansamlinger sammen, og reiser ut på turne, godt støttet opp av Eiolf Seglem Ødegård på piano, lydtepper m.m. Nakent og nede. Vart, varmt og akustisk. Med humor, ettertanke og glede. Og trøkk når det gjelder.

I mars og april 2022 slår disse to sangpoetene sine ord, toner og gitar-ansamlinger sammen, og reiser ut på turne, godt støttet opp av Eiolf Seglem Ødegård på piano, lydtepper m.m. Nakent og nede. Vart, varmt og akustisk. Med humor, ettertanke og glede. Og trøkk når det gjelder.

På tross av en generasjon i mellom, har de over tid funnet et felles ståsted og verdigrunnlag, og gir hverandre energi og inspirasjon. Derfor har de også skrevet noen nye sanger sammen til turneen. Til og med en litt annerledes Julesang ! Disse er ute i god tid før scenekanten kaller. Begge to er Hver Gang Vi Møtes –veteraner på grunn av sangkataloger, kvalitet og fartstid.

Konsertene blir annenhver låt og likt fordelt, og framført sammen-med stor takhøyde–og mulig ditto fallhøyde. De byr sikkert på noen overraskelser når det gjelder låtvalg også.... på en kveld for lytting, lengsel og samhold.

Ekstern arrangør: Nordic Live AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger