Kjøp gavekort

Cash & Carter Tribute

The Johnny Cash & June Carter Show

The Boys Named Sue 2020 Foto Svein Finneide 5

Billettpris

  • Voksen 430,-

Norges mest hardtarbeidende Johnny Cash-band, the Boys named Sue, markerer i 2022 10 år med Johnny & June. Og det gjør de selvfølgelig ved å gjøre det de er best på; reise land og strand rundt med den fantastiske musikken til Johnny Cash & June Carter.

Norges mest hardtarbeidende Johnny Cash-band, the Boys named Sue, markerer i 2022 10 år med Johnny & June. Og det gjør de selvfølgelig ved å gjøre det de er best på; reise land og strand rundt med den fantastiske musikken til Johnny Cash & June Carter.​

De tar med seg publikumsfavoritten The Johnny Cash & June Carter Show inn i jubileumsåret, og presenterer et finslipt og country-krydret show bygget rundt låter som Ring of Fire, Jackson, It ain´t me, Folsom Prison og Times a waistin. Som alltid med The Boys named Sue står dynamikken mellom Johnny og hans kone June sentralt. Marianne Jagland stadfester i showet sin posisjon som hele Norges June Carter, og The Boys named Sue beviser igjen at de er Norges mest underholdende Johnny Cash-band, med en unik evne til å skape allsang og liv.

​Så møt opp for en helaften i countryrockens tegn, og bli med å hylle The Man in Black og hans minst like talentfulle kone.

Ekstern arrangør: On Stage Booking

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger