Kjøp gavekort

Peppa Pig Live

Overraskelsesfest

Peppa fest
Peppa
  • Lille sal Kjøp
  • Lille sal Kjøp
  • Lille sal Kjøp
  • Lille sal Kjøp

Billettpris

  • Voksen 435,-
  • Barn 385,-

Overraskelse! Peppa Gris, kjent fra den suksessrike TV serien, kommer nå LIVE på scenen for første gang i Norge!

Overraskelse! Peppa Gris, kjent fra den suksessrike TV serien, kommer nå LIVE på scenen for første gang i Norge!

Den britiske animasjonsserien om grisen Peppa og hennes familie er blitt en enorm suksess hos små barn over hele verden, og produsentene av serien har laget 420 episoder. Dette gjør Peppa til den mest strømmede tv - serien i Norge på mange år! Her kommer en overraskende familiemusikal med den søte grisen og alle vennene hennes. Det blir en kjempe fest! Girlandere og ballonger fyller hele rommet! Dette blir en veldig spesiell dag ... Mamma Gris og Pappa Gris har en stor overraskelse, men Peppa aner ikke hva det kan være. Gjør du?

Bli med Peppa på hennes eventyr i denne familiemusikalen med sang, dans, mye humor og store gjørmete sølepytter. De søte hånddukkene, den fargerike naturen og selvfølgelig mange spennende overraskelser gjør showet til en stor fest for hele familien! Og du – Selvfølgelig blir det en mulighet for å treffe Peppa og ta et nydelig bilde og få en stor klem etterpå!

Nordisk regi: Bjarni Thorsson, Original regi: Mark Haayema, Koreografi: Stijn Mac Gillavry, Dukke - regi: Koen Iking

Manus: René Noorderveen, norsk oversettelse: Elisabeth Bjørnson, Musikk: TMT Productions, Dukker: Kathelijne Monnens og Joris van Veldhoven

Scenografi: Van Hoorne Entertainment, rettigheter: Astley Boker Davies Ltd og Entertainment One UK Ltd. Medvirkende: Ane Eikemo, Christine Leer- Salvesen, Kyrre Vanebo, Mattis Johannessen og Liv Natalie Nymo


Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger