Kjøp gavekort

Uriah Heep

Uriah heep 2022
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 935,-

Det legendariske engelske rockebandet Uriah Heep kommer til Norge neste høst for ikke mindre enn fem konserter. Dagens Uriah Heep består av Mick Box (gitar), Bernie Shaw (vokal), Phil Lanzon (keyboard), Russel Gilbrook (trommer) og Dave Rimmer (bass).

Det legendariske engelske rockebandet Uriah Heep kommer til Norge neste høst for ikke mindre enn fem konserter. Helt siden de startet opp i 1969 har Uriah Heep vært et av de viktigste bandene innen engelsk hardrock. Debuten "Very 'eavy ... Very' umble" fra 1970 anses med rette som en klassiker, og det samme gjør plater som "Demons And Wizards" og "Wonderworld". Det siste albumet "Living The Dream" kom i 2018.

Dagens Uriah Heep består av Mick Box (gitar), Bernie Shaw (vokal), Phil Lanzon (keyboard), Russel Gilbrook (trommer) og Dave Rimmer (bass).

Neste høst skal de gjøre en noe forsinket 50 -årsjubileumsturné, og da får du sjansen til å oppleve dette, for å si det mildt, legendariske og klassiske rockeband.

Ekstern arrangør: Live Wire Concert AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger