Kjøp gavekort

Rachmaninov & Brahms

Trondheim Symfoniorkester & Opera

TSO Rachmaninov Brahms 1240x480
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 470,-
  • Honnør 440,-
  • Student 225,-
  • Abonnent barn/ungdom tom 19 år 85,-

- fra en uovertruffen klaverkonsert til en lystig symfoni

Kveldens klaverkonsert er gjerne beskrevet som den største som noen gang er skrevet. Nydelige temaer flyter ut av klaviaturet og solist og orkester kjærtegner etter tur de russiskfargede melodilinjene. Konserten er nok godt kjent for mange – den har vært inspirasjon for flere popsanger og ble også brukt som filmmusikk i "Brief Encounter" fra 1945.

Brahms' andre symfoni er nok det lyseste og mest optimistiske verk fra den modne Brahms' hånd. Symfonien er full av energi og lyrisk overskudd, og ble skrevet mens han var på sommerferie i en liten østerriksk landsby. Den omtales gjerne som hans Pastorale-symfoni og sammenliknes da også med Beethovens sjette.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger