Kjøp gavekort

Romeo & Julie

Trondheim Symfoniorkester & Opera

TSO Romeo Julie 1240x480
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 470,-
  • Honnør 440,-
  • Student 225,-
  • Abonnent barn/ungdom tom 19 år 85,-

- den tragiske kjærligheten

Få stykker har vel inspirert så mange som Shakespeares tragiske Romeo og Julie. De aller mest kjente i den klassiske musikkens verden er nok Tsjaikovskijs fantasiouverture og Prokofievs ballett og orkestersuiter. Mens Leonard Bernstein likesågodt skrev en musikal over teamet i 1957, West Side Story.

Utdrag fra flere av disse og mere til, får du oppleve når TSO og dirigent James Gaffigan tar med seg to skuespillere og gir oss en «tragisk» kveld med utgangspunkt i historien om de to unge elskende i Verona på slutten av 1500-tallet.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger