Kjøp gavekort

TOSCA

Trondheim Symfoniorkester & Opera

TSO Tosca 1240x480
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 660,-
  • Honnør 595,-
  • Student 480,-
  • Abonnent barn/ungdom tom 19 år 240,-

- en blodig politisk thriller

Puccinis Tosca utspiller seg i løpet av et døgn og spinner rundt et trekantdrama der sangeren Tosca er fanget mellom sin elskede, kunstmaleren Cavaradossi, og den mektige og hensynsløse politisjefen Scarpia. Ingenting kan stoppe Scarpias begjær for Tosca, i et drama der kunstens og kjærlighetens frihet knebles av maktpersoner og menneskets mørke sider.

TSOs oppsetning i Zuzana Gilhuus’ regi fanger kontrastene i operaen; mellom lys og mørke, frihet og fengsel, liv og død, kjærlighet og begjær, og skildrer den politiske kampen og drakampen mellom det mørke og det lyse i mennesket.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger