Kjøp gavekort

Widman & Debussy

Trondheim Symfoniorkester & Opera

TSO Widman Debussy 1240x480
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 470,-
  • Honnør 440,-
  • Student 225,-
  • Abonnent barn/ungdom tom 19 år 85,-

- ung og gammel, tysk og fransk - et europeisk århundre

Hver sesong presenterer Han-Na Chang og TSO verk av en nålevende komponist "for å introdusere en ny fargepalett fra dagens lydbilde for dere", og i 2021/22 er dette tyske Jörg Widmann. Kveldens to verk av ham er en kjærlighetserklæring til Paris, og en suite for fløyte og orkester. Au coeur de Paris er inspirert av Piafs to kjærlighetssanger La vie en rose og La ciel de Paris, Suiten består av ulike dansesatser og solist her er orkesterets egen solofløytist Siri Hovde Nordbø.

Debussys Images var det siste orkesterverket han skrev, og kan nesten omtales som postkort fra Storbritannia, Spania og Frankrike. Gigue lener seg på ulike skotske (og engelske) dansemelodier, og Iberia er inspirert av Spania og en fantasifull tolkning av landets folkemusikk. Mens Ronde du printemps er fransk tvers gjennom og også denne vever folkemusikk inn i det musikalske stoffet - en voggesang og en dansemelodi.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger