Kjøp gavekort

Madrugada

Madrugada 2021

Billettpris

  • Voksen 890,-

Billettsalget starter lørdag 18. desember 10.00. Forsalg for nyhetsbrevabonnenter fra fredag 17. desember kl 10.00.

Madrugada jobber med ny musikk og stopper i Olavshallen som en av få konserter i Norge. Vi har vært så heldig å få Madrugada til vår offisielle re-åpningsfest, som er en del av åpningshelgen fra 10. til 13. februar 2022.

På Madrugadas forrige Europaturné i 2019, opplevde bandet at fanskaren hadde vokst betydelig i årenes løp, og flere steder ble konsertene utsolgt så fort at større arenaer måtte bookes. Madrugada hadde vært både elsket og savnet, og det var et lidenskapelig og til dels ungt publikum som møtte de på veien.

Sentralt for gjenforeningsturneen var bandets debutalbum "Industrial Silence", som feiret 20 år i 2019. Denne gang vil publikum også få servert et par helt nye låter, siden bandet i disse dager jobber med ny musikk. Madrugada er en kunstnerisk og kommersiell suksesshistorie. De har vunnet 5 Spellemannpriser og 2 Alarmpriser og sluppet fem studioalbum, ett livealbum og en rekke singler og EP-er, som har solgt til gull og platina.

Da Madrugada ble oppløst i 20098, etter å ha fullført sitt selvtitulerte sistealbum på pur viljestyrke, synes historien å være over. Gjenforeningen for to år siden ble et uventet, men gledelig nytt kapittel. Fra første tone i øvingslokalet var det klart at den musikalske magien fortsatt var til stede. Ikke lenge etter turneen var over, bestemte bandet seg for å satse videre.

"Vi ønsker bare at turneen skulle fortsette". Nå har tiden kommet til et nytt kapittel i historien om Madrugada. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger