Kjøp gavekort

Edderkoppkvinnens Kyss

Edderkoppkvinnens kyss

Billettpris

  • Voksen 425,-
  • Honnør 350,-
  • Student 350,-
  • Gruppe 350,-
  • Scenekort 350,-

I en fengselscelle sitter den politiske fangen Valentin sammen med Molina, en transkvinne dømt for utuktig adferd med en mindreårig. Fordommer leder til konflikter mellom de to, men når Molina gjenforteller sine favorittfilmer for Valentin, skapes en midlertidig flukt fra fengselet. Samfunnets holdninger smelter vekk og viker for et nært vennskap. Samtidig er de to omringet av manipulasjon, både fra fengselsledelsen og hverandre.

Stykket bygger på Manuel Puigs roman av samme navn, og den Oscar-vinnende filmen Edderkoppkvinnens kyss (1985). Bentein Baardson, regissøren bak blant annet Den stundesløse (2015) og Gråtende hender (2018), er tilbake på Teater Manu for tiende gang. Med videoprojeksjoner blir den sparsomme cellen gjort om til Molinas drømmeverden, og Baardson tar oss med til en virkelighet fylt av kamp, motstand, drømmer og illusjoner.

Edderkoppkvinnens kyss spilles på norsk tegnspråk med stemmeskuespiller Kjersti Fjeldstad. Gjendiktet til tegnspråk av Sølvi Zuckermann. Stykket passer best for publikum fra 15 år og oppover.

Av: Manuel Puig, Regi: Bentein Baardson, Dramaturgi: Bodil Kvamme, Scenografi og lys: Torkel Skjærven, Videodesign: Åsmund Bøe, Lyd: Erik Hedin,

Kostyme: Ingrid Nylander, Maske: Therese Lia, Rekvisitt: Gøril Rostad, Språkkonsulent: Sølvi Zuckermann,

Med: Ronny Patrick Jacobsen og Bülent Yalcin. Stemmeskuespiller: Kjersti Fjeldstad

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger