Kjøp gavekort

Trond Helge Johnsen med band

Trond Helge Johnsen

Billettpris

  • Voksen 410,-

Trond Helge Johnsen er artisten som har noe ekte å fortelle oss. Han ga ut sitt debutalbum "Under huden" i september 2020 og utga sitt andre album, «Dans på nevroser», i januar 2022. Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk. Han blir betegnet som et løvetannbarn, en survivor som spirer gjennom asfalt og likevel blomstrer tross vanskelige oppvekstforhold på barnehjem, og problemer senere i livet.

Men det var før det. Trond Helge er i dag en etablert sanger som blir hyllet av fremstående norske kolleger som Henning Kvitnes og Åge Aleksandersen b.l.a, som omtaler han som en fantastisk formidler - en artist de tror på, utrustet med en gudbenådet stemme. Trond Helge er mann for å gripe det norske publikum med sin sterke historie. Med seg i bandet har han disse rutinerte herrene:

Steinar Krokstad:Trommer/kor, Kyrre Sætran: Bass/kor, Christian Nystrøm: Tangenter/kor, Jo Ranheim: Gitarer/kor

Ekstern arrangør: Trond Helge Johnsen

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger