Kjøp gavekort

Pat Metheny

Pat metheny foto Live Nation

Billettpris

  • Voksen 715,-

Gitarlegenden Pat Metheny til Trondheim og Olavshallen!

Han er tildelt over 20 Grammy priser i en rekke kategorier, inkludert Best Rock Instrumental og Best Jazz Instumental Solo. Pat Metheny (68) er med sin enorme suksess gjennom flere tiår en av de største nålevende artistene på jazzhimmelen. Født i USA, fikk han sitt store gjennombrudd som 20 åring i 1974, med Gary Burtons kvartett.

Metheny har samarbeidet tett med store navn som David Bowie, Chick Corea, Michael Brecker, Herbie Hancock, Joni Mitchell, for å nevne noen. Han har også jobbet med norske Jan Garbarek og Silje Nergaard. Gitarlegenden omtales som en av verdens fremste innovatører både utstyrsteknisk og som musikalsk brobygger mellom jazz og andre sjangre. Han har skrevet filmmusikk og bøker og høster anerkjennelse verden over som komponist med en helt unik musikalsk teft.

Pat Metheny hviler ikke på sine laurbær. Legenden har tilbragt store deler av sitt musikalske liv på turnè og gjør fortsatt langt over 100 konserter årlig.

Med seg på scenen i Olavshallen har han Darek Oleszkiewicz og Joe Dyson.

Ekstern arrangør: Trondheim Stage/Live Nation/Jazzfest

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger