Kjøp gavekort

Folkelig helaften

med Ingrid Storlimo & Kooperativet og Over Stok og Steen

Trekkspill dame
Kooperativet Roros
Over stok og steen
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 400,-

Velkommen til en helaften med folkemusikk og gammeldans i Olavshallen Lille sal!

Fredag 10. juni rigges scene og dansegulv for en helaften med noen av regionens fremste folkemusikere. Kvelden starter med konsert med Ingrid Storlimo og Kooperativet, før Over Stok og Steen tar over scena og spiller til dans.

Ingrid Storlimo er folkemusiker fra Budalen, sør i Trøndelag. Hun er en av få som kjenner og bruker den vokale folkemusikktradisjonen fra Gauldalen, en godt skjult tradisjon med rikt repertoar. Høsten 2021 ga Storlimo ut sin første soloplate med dette materialet, «Bak vesterfjeldet». Med på plata var musikerne i bandet Kooperativet, bestående av noen av Trøndelags beste og mest aktive musikere. Musikerne har bakgrunn fra forskjellige sjangre, og tar elementer fra disse med seg inn i tolkningen av folkemusikken.

Ingrid Storlimo og Kooperativet består av: Ingrid Storlimo – vokal og fele, Ronny Kjøsen – trekkspell, trøorgel, piano, Stian Lundberg – trommer og perkusjon, Øyvind Smidt – fele, mandolin, bratsj, Arnstein Solem – saxofoner, Morten Berger Stai – kontrabass, Jo Ranheim – gitarer Over Stok og Steen

Over Stok og Steen er en av Norges mest populære gammeldansgrupper. Over Stok og Steen har spesialisert seg på storgardsmusikken fra Hedmarken, i tillegg til å spille gammeldans fra Trøndelag. Over Stok og Steen er kjent for drivende godt dansespill, og har helt fortjent vunnet Landsfestivalen i Gammeldansmusikk fire ganger. Gruppa har gitt ut fire album, og har i år 25 års-jubileum.

Over Stok og Steen består av: Morten Brattås – gitar, Ronny Kjøsen – trekkspell, Thomas Lomundal – fele, Thomas Nilssen – trekkspell, Frode Slupphaug – kontrabass

Ekstern arrangør: Ingrid Storlimo

Konserten er støttet av

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger