Kjøp gavekort

Stand Up Trondheim Comedy Klubbkveld

Stand up 3 6

Billettpris

  • Voksen 200,-
  • Student 150,-

Comedy Klubbkveld, med Stand Up Trondheim på Olavshallen gir deg de beste komikerne og mest spennende talentene fra hele landet.

Christoffer Schjelderuper, en høy stjerne i komikermiljøet, vant Stå Opp-prisen i 2014. Vi velkommen ham tilbake til Trondheim med hans hardtslående og treffsikre vitser som er garanti for latterbrøl.

Yngve Skomsvoll, kveldens konferansier, er en av Norges mest erfarne komikere. Han har underholdt over hele landet med sine stand up-show, og som tekstforfatter både for andre komikere og for flere suksessprogrammer vi kjenner fra tv. Sjarmtrollet er kjent for lun humor og sterke tekster.

I tillegg kommer Francisco Briceno, Cécile Moroni, Alva Alvestrand og Stein Vegard Hansen, Christer Schjelderup, Yngve SKomsvoll, Francisco Briceno, Cécile Moroni, Alva Alvestrand, Stein Vegard Hansen

Arrangør: Olavshallen og Stand Up Trondheim

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger