Kjøp gavekort

The Rocket Man

The rocket man

Billettpris

  • Voksen 575,-

A tribute to Sir Elton John - Det populære showet er en hyllest til en av verdens største og mest berømte singer-songwriters: Sir Elton John. Et energisk liveshow med piano-soloer, fantastisk lys-setting og fargerike kostymer i superstjernens ånd. En hit-parade som tar publikum med på en reise som hyller vokalisten, pianisten og låtskriverens utrolige liv og karriere.

Bli med ned "Yellow Brick Road", syng med på "Saturday Night`s Alright", "Crocodile Rock", "I`m Still Standing" og "Guess That`s Why They Call It The Blues". Hvilken er din favoritt? Godbitene kommer som perler på en snor!

Superstjernens låtkatalog spenner over flere tiår med en rekke store klassikere. Hans musikk er anerkjent som musikalsk kulturarv verden over. Showet Rocket Man, med vokalist og pianist Jimmy Love i spissen, er kjent som verdens beste Elton John hyllest. Jimmy Love har over 25 års erfaring som entertainer, vokalist og pianist på Englands mest kjente scener. Showet spilles i en rekke land.

Du får en magisk, minnerik aften i Olavshallen 11. september 2022. Save the date. It`s showtime!

Ekstern arrangør: Trondheim Stage

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger