Kjøp gavekort

Legally Blonde

Legally Blonde billettsalg 1
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 370,-
  • Barn og unge (opp til 19 år) 260,-

Musikalfabrikkens 90 ungdommer mellom 14 og 20 år byr på en hysterisk morsom familiemusikal, denne gangen med høy blondineføring!

Forestillingen bygger på filmen Legally Blonde fra 2001, med Reese Witherspoon i hovedrollen.

Den nette blondinen Elle Woods møter kjæresten sin, guvernørsønn Warner Jægergård Den Tredje, på en finere bakgårdsrestaurant. Elle er overbevist om at han har tenkt til å fri til henne, så overraskelsen er mildt sagt stor når han isteden avslutter forholdet fordi han mener at hun ikke er moden nok for hans nye livsførsel. Warner har nemlig planlagt å studere ved Harvard Law School for en dag å bli en suksessrik politiker. Den sønderknuste Elle tror hun kan vinne hjertet hans tilbake hvis hun lykkes i å oppnå de samme målene som ham.

Etter flere måneder med krevende studier blir Elle tatt opp som jusstudent ved samme universitet. Etter kort tid møter hun Warner igjen og oppdager at han har forlovet seg med sin tidligere kjæreste Vivian Kensington, en skikkelig snobb fra en kapitalsterk familie. Da det nesten ikke kunne blitt verre presiserer Warner at Elle bare kan gi opp planene sine om å vinne ham tilbake. Han mener rett og slett at hun er for dum til å studere juss. I ren desperasjon blomstrer en ny motivasjon for å bevise at også hun kan prestere på høyt nivå i alle fag. Men vinner hun hjertet hans tilbake av den grunn, eller vinner hun kanskje noe helt annet?

Regissør: Christina Søhol

Koreograf: Rebecka Lange

Repetitør: Torbjørn Kobberstad

Sangpedagog: Christer T. Aannestad

Kapellmester og piano: Ola Wist Holmen

Gitar: Johannes Tessem Jystad

Bass: Astrid Rennemo

Treblås: Helge Huldt-Nystrøm

Slagverk: Markus Wisth Edvardsen

Lyd: Anders Lilly

Lys: Roger Sundal

Manus: Heather Hach

Musikk og sangtekster: Laurence O'Keefe og Nell Benjamin

Norsk oversettelse: Hilde Skappel

Basert på romanen av: Amanda Brown og Metro-Goldwin-Myer-filmen

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger