Kjøp gavekort

Dag Otto Lauritzen

Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid.

Dag otto 2022 1080x1080 NO TEXT4414
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 560,-
  • Honnør 505,-
  • Student 505,-
  • Gruppe 505,-

I dette foredraget forteller obersten i tv-suksessen Kompani Lauritzen historien bak de mange utfordringene deltakerne møter, og om det unike fellesskapet, mestringsfølelsen og opplevelsene de får. Med bakgrunn i egne erfaringer fra Forsvaret og andre arenaer og erfaringene fra tre sesonger med Kompani Lauritzen, forklarer Dag Otto Lauritzen hvordan viljestyrken virker, og gir konkrete tips og råd om hvordan publikum selv kan hente frem krefter de ikke aner at de har, for å utfordre og utvikle seg selv.

Velkommen til en spennende og inspirerende kveld om mestring, vilje styrke og fellesskap, der Dag Otto tar deg med “bak kulissene” i Kompani Lauritzen og forteller om metodene som brukes for å skape en av TV 2s største seersuksesser!

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger