Kjøp gavekort

Glenn Miller Orchestra

A Tribute To The Great Big Bands

Glenn miller
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 655,-

Det verdenskjente orkesteret med den betydelige orkesterklangen vender tilbake til Olavshallen - nå bedre enn noen gang!

Denne gangen fremføres musikk til hyllest til 14 av de største storbandene under swingtiden; Glenn Miller, Benny Goodman, Tommy Dorsey, Artie Shaw, Duke Ellington, Count Basie, Charlie Barnet, Jimmy Dorsey, Harry James, Cab Calloway, Larry Clinton, Woody Herman, Les Brown og Gene Krupa. Det blir et velfylt konsertprogram!

Mange av orkestrene spiller hverandres mest kjente musikkspor. Under konserten vil musikken så langt det er mulig fremføres fra Glenn Miller Orchestras eget repertoar. I tillegg spiller orkesteret noen av de andre storbandenes musikalske arrangementer.

Glenn Miller Orchestra Scandinavia ble dannet i 2010 og spiller på lisens fra Glenn Miller Productions, Inc., New York. USA. Orkesteret turnerer jevnlig i Sverige, Norge, Danmark og Finland og er internasjonalt sett på som det fremste av de fire orkestrene i verden med rettigheter til å bruke Glenn Millers navn og fremføre musikken fra de originale arrangementene. Orkesteret, som har sitt utspring fra Stockholm, ledes av trombonisten Jan Slottenäs og inkluderer flere yngre musikere fra Sveriges jazzelite.

THE MILLER SOUND LIVES FOREVER!

Ekstern arrangør: Glenn Miller Orchestra, Scandinavia

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger