Kjøp gavekort

Beethoven 4 & 7

- den muntre Beethoven

Beethoven 4 7

Billettpris

  • Voksen 470,-
  • Honnør 440,-
  • Student 225,-
  • Abonnent barn/ungdom tom 19 år 85,-
  • Gullrekka vennebillett 30,-
  • Sølvsuper vennebillett 30,-
  • Bronsedryss vennebillett 30,-

Beethoven er nok mest kjent for sin mørke signatur, men hans lyse, humoristiske side kommer klart fram på denne konserten. Hans fjerde symfoni er både fortryllende og skøyeraktig, full av munter og god stemning. Beethovens sjuende er også et av hans mest muntre verk, mer rustikt i uttrykket og kjent for sin rytmiske energi og vitalitet. Den fengslende andresatsen er kanskje den satsen blant alle hans symfonier som har gjort størst inntrykk på tilhørerne.

Hans glitrende trippelkonsert gestaltes her av tre blad Maisky – sesongens solist får musikalsk følge av sine to barn; pianisten Lily og fiolinisten Sascha. Trippelkonserten er den eneste i sitt slag, og er både solistisk, kammermusikalsk og orkestral med stor bravur i yttersatsene og en gripende uttrykksfullhet i den langsomme andresatsen.

Se programmet og les mer på TSOs side om konserten.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger