Kjøp gavekort

Verdenspremiere fra Wien

- dobbelkonsert for cello, slagverk og orkester

Klanger fra Wien

Billettpris

  • Voksen 470,-
  • Honnør 440,-
  • Student 225,-
  • Abonnent barn/ungdom tom 19 år 85,-
  • Gullrekka vennebillett 30,-
  • Bronsedryss vennebillett 30,-

Billettsalget starter 15. august.

Det er med stolthet vi i samarbeid med Kamfest kan presentere en stor internasjonal begivenhet: Verdenspremiere på Neuwirths Dobbelkonsert for cello, slagverk og orkester. Stykket er spesialskrevet for solistene Tanja Tetzlaff og Hans Kristian Kjos Sørensen, begge gode Trondheimsvenner som har spilt på Kamfest tidligere, og er et samarbeid mellom TSO, L’Orchestra Chamber de Paris, Svenska Kammarorkestern og Radio Symphonie Orchester Wien.

Vi får også et spennende møte med to andre komponister fra Wien: Franz Schreker (1878-1934) og Arnold Schönberg (1874-1951). Schreker ble boikottet av nazistene på grunn av sin jødiske avstamming, men begynner nå å få sin rettmessige renessanse. Konserten avsluttes med Schönbergs vakre og intense Verklärte Nacht. Velkommen til en stor musikalsk kveld i Olavshallen!

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger