Kjøp gavekort

Sesongåpning - Richard Strauss

- om heroisme og kamp mot vindmøller

Sesongapning

Billettpris

  • Voksen 470,-
  • Honnør 440,-
  • Student 225,-
  • Abonnent barn/ungdom tom 19 år 85,-
  • Gullrekka vennebillett 30,-
  • Sølvsuper vennebillett 30,-

Billettsalget starter 15. august.

Stjernecellisten Mischa Maisky er sesongens solist i TSO og blir å høre i hele tre konserter, den første i kveld på selveste sesongåpningen. Her spiller han hovedrollen som Don Quixote i Strauss’ nydelige tonedikt om bonden og adelsmannen som drømmer at han er ridder og legger i vei på eventyr og kamp mot vindmøller og saueflokker. Med seg på ferden har han sin stolte ganger Rosinante, og ikke minst sin jordnære følgesvenn og trofaste våpendrager Sancho Panza, spilt av TSOs egen bratsjist Julia Gabriele Neher.

Ein Heldenleben omtales gjerne som Don Quixotes balanserte motsats. Her er fantasi og drømmer byttet ut med en svulstig, lidenskapelig og nesten hovmodig beskrivelse av heltens skiftende karakter og humør. Helten streber mot sine høye mål i et symfonisk dikt av storslått musikk som bare Richard Strauss kan gjøre det.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger