Kjøp gavekort

Fargespill Trondheim og Luftforsvarets musikkorps

Fargespill nytt 2022

Billettpris

  • Voksen 350,-
  • Student 150,-
  • Barn 150,-

Fargespill Trondheim er et fyrverkeri av sang, dans, musikk og sirkus. Byens storstue, Olavshallen, vil boble av entusiasme og energi når barn og unge fra hele verden og byens beste korps møtes i musikkglede og samspill. Unge trøndere fra hele verden byr på musikk og dans fra sine hjemland i møte med den norske kulturarven. Samarbeidet med Luftforsvarets musikkorps i 2019 ble særdeles vellykket – nå blir de med igjen for full blås!

Ekstern arrangør: Trondheim Kammermusikkfestival

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger