Kjøp gavekort

Stumfilmkonsert: Die Stadt ohne Juden

- Kamfest

Stumfilm

Billettpris

  • Voksen 395,-
  • Student 175,-

Stumfilmen Die Stadt ohne Juden (Byen uten jøder) fra 1924 regnes som et svært viktig verk i europeisk filmhistorie. Filmen bygger på romanen med samme navn av forfatteren Hugo Bettauer, skrevet i 1922. Nøyaktig hundre år seinere er handlingen dessverre skremmende aktuell: Rasisme satt i system, mennesker på flukt og hva dette gjør med et samfunn.

Årets festivalkomponist Olga Neuwirth er selv jøde og skrev i 2018 musikk til den nyrestaurerte versjonen av filmen. Vi kan love en unik helhetsopplevelse hvor den gripende historien fortelles med stumfilmens humor og sterke visuelle uttrykk sammen med levende musikk fra i dag.

Ekstern arrangør: Trondheim Kammermusikkfestival

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger