Kjøp gavekort

Aurora

2

Billettpris

  • Voksen 695,-

Aurora slapp sitt etterlengtede fjerde album The Gods We Can Touch i januar i år. I løpet av det siste året har vi fått flere smakebiter fra albumet, som for eksempel Exist For Love, Cure for Me, Heathens, Everything Matters, A Dangerous Thing og Giving In To The Love.

The Gods We Can Touch er et album om skamfølelse, begjær og moral; historier sett gjennom et prisme av gresk mytologi. Hver av albumets 15 sanger gir et møte med en av gudene.

Aurora uttaler selv om albumet: “Den spirituelle døren mellom mennesker og guder er en veldig komplisert ting. I de rette hendene kan troen bli en fantastisk ting. Varm og ivaretakende. Og i feil hender kan den bli et fyrtårn for krig og død. En ting som alltid har plaget meg er denne idéen om at vi er født uverdige, og er nødt til å vise oss verdige ved å undertrykke de følelsene inni oss som gjør oss menneskelige. Ikke perfekte, ikke feilfrie, bare menneskelige. Kan vi finne denne guddommelige kraften i oss selv, mens vi fortsatt er knyttet til og forført av verdens undre? Huden, frukten og vinen – jeg tror det er det som fascinerer meg med de greske gudene. Oldtidens guder. Perfekte i sin feilbarlighet. Nesten innenfor vår rekkevidde, som guder vi kan berøre.“

Vokalist, låtskriver og produsent: AURORA har vist seg som et tresidig talent, og siden hun stormet inn i rampelyset i 2015 med sin debut-EP Running With The Wolves, har hun fått over 20 millioner månedlige lyttere på Spotify, samlet opp utrolige 2.6 milliarder strømminger av låtene sine, og solgt over en million album på verdensbasis. Hun har opptrådt på Oscarutdelingen, turnert over hele verden og vært musikalsk gjest på TV-show som The Late Show with Stephen Colbert og Late Night with Seth Meyers.

Nå er tiden inne for et nytt kapittel.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger