Kjøp gavekort

Festkonsert for studenter

- ta med en venn og finn tonen med TSO!

Studentkonsert

Billettpris

  • Voksen 250,-
  • Student 100,-
  • Barn 70,-
  • Student 2 for 1 50,-

TSO og NTNU inviterer alle byens studenter til en festkonsert med mektige musikkopplevelser fra filmverdenen, storslåtte mesterverk fra komponister som Mahler i tillegg til mange klassiske perler. Dette er et samarbeid med NTNU og studenter fra Institutt for musikk er både solister og medspillere i orkesteret.

Ta med en venn: Trondheim er den eneste studiebyen med kjærestegaranti. Her ligger også Den gamle bybro – kjent som Lykkens portal. Å krysse Lykkens portal et par ganger i uken hjelper på, i følge garantien. TSO vil også hjelpe til! Finn tonen med TSO, og ta med deg en venn eller potensiell kjæreste gratis på studentkonserten. Legg gjerne turen innom Lykkens portal på veien. Det kan i alle fall ikke skade.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger