Adresseavisen og TSOs Nyttårskonsert 2023

- «Same procedure as every year, James»

Nyttarskonsert

Billettpris

  • Voksen 685,-
  • Honnør 655,-
  • Student 480,-

Billettsalget starter 1. november.

Tradisjonen tro åpnes det nye året med et musikalsk fyrverkeri av en festkonsert. Og tradisjonen tro er alt hemmelig. Hvem er konferansier? Hva kommer vi til å spille? Hvem blir prisvinnere? Hva vil skje? Det som er sikkert er at et feststemt TSO vil sitte på scenen, og utover det at kvelden vil fylles av overraskelser og mange musikalske godbiter.

Så gjør dere klare for en helaften av de sjeldne; finn fram festantrekket, fyll bobler i glasset, len dere tilbake i setet i Olavshallen og nyt kvelden i fullt monn!

På nyttårskonserten fredag vil Adresseavisen og NRK Trøndelag kåre Årets trønder - og Årets hverdagshelt. I tillegg skal Adresseavisens kulturpriser, Liv Ullmann-prisen og Musikkstipendet deles ut.

Trondheim kommunes kulturpris deles ut under konserten på lørdag. Kulturprisen gis til enkeltpersoner, institusjoner eller organisasjoner som har utmerket seg ved fremragende innsats innen kultursektoren og prisen går til to kandidater. Den ene prisen tildeles en representant fra det profesjonelle kunst- og kulturområdet, og den andre prisen tildeles en fra fritidskulturlivet.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger