Kjøp gavekort

Pstereo i Byen

Resa Saffa Park

Resa Saffa Park Olavshallen event

Billettpris

  • Voksen 250,-
  • Student 200,-
  • Festivalpass 200,-

Resa Saffa Park har alltid skrevet og sunget, men forelsket seg i å synge jazz i tenårene. Inspirert av sangere som Billie Holiday og Chet Baker, bærer musikken hennes en moden blanding av vintage, ærlig og særegen lyd av soulful vokal, catchy melodier og modige tekster. I fjor tryllet hun sammen debut EP-en «Dumb and Numb». En gyllen balanse av vintage disco og jazzpop som høstet strålende kritikker hos medier som Subjekt og The Line of Best Fit.

Etter et år i studio med produsent NYLAN er hun endelig klar med ny EP i samarbeid med Propeller og Unity Group. Første smakebit, Dandelions og Candles, har allerede sikret spillelister hos NRK P3 og status som «Tidal Rising Global» i tillegg til omtale hos Visual Atelier og Hurriyet.

Som en av artistene som har boblet under pandemien var spenningen stor da Resa Saffa Park endelig skulle opptre på årets Vill Vill Vest og By:larm. Til publikums begeistring leverte hun med band et av festivalenes høydepunkt, i følge Dagsavisen, NRK og Bergens Tidende.

«Når det kommer til å være lovende sanger og låtskriver var hun kanskje den aller beste denne første Bylarm-kvelden.» Dagsavisen.

«Theresa Frostad Eggesbø er nok fortsatt mest kjent som Sonja i Skam for mange, men etter konserten på Rockefeller, under navnet Resa Saffa Park, kan det fort endre seg.», NRK.

Arrangør Pstereo i samarbeid med Olavshallen

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger