Klassisk Julekonsert

- vår stemningsfulle juletradisjon

Julekonsert 2021

Billettpris

  • Voksen 495,-
  • Honnør 495,-
  • Student 150,-

TSOs klassiske julekonsert formidler tradisjon og glad forventning, og publikum har vist at de setter pris på vårt musikalske julebord. Her får du en kombinasjon av gode artister, julefavoritter og allsang av klassiske juletoner med fullt orkester i førjulsfryd.

I år har vi med oss Sigvart Dagsland som solist og Nidarosdomens jentekor. Det er ikke mye som bringer oss i julestemning som lyden av julemusikken vi kjenner og har vokst opp med. Vi kan bare senke skuldrene og la TSOs juletoner strømme over oss og hensette oss i den deilige julestemningen. Velkommen til vår klassiske julekonsert!

Se programmet og les mer på TSOs side om konserten.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger