Kjøp gavekort

KlubbPstereo

KOSO CLUB

Koso Club Olavshallen Event

Billettpris

  • Voksen 150,-
  • Student 100,-
  • Festivalpass 100,-

KOSO CLUB fokuserer på å fremme kvinnelige, LGBTQ+ og non-binary DJer og produsenter rundt om i verden. Siden 2016 har klubben hatt over 30 klubbkvelder med gjester fra over 10 ulike land. De har blitt huset hos Fisk & Vilt, Revolver, Blå og Jaeger i Oslo, og gjestet klubber og festivaler som Pride, Øya, Slottsfjell, Landmark, Lokal Klubb og Club Arena i Berlin. De har også blitt kåret til årets klubb av NATT&DAG. Resident DJs SVANI, hanneks og Piiksi spiller bass, new club, deconstructed pop, riddim, hip-hop, techno +++

HANNEKS

hanneks er en Oslo-basert DJ, opprinnelig fra Trondheim. Hun har på kort tid fylt både store og små klubber og raves, blant annet på Pstereo, VillVillVest, Razzmatazz, Trevarefabrikken, Jæger og Dattera. Hun liker å spille en miks av melodiske rytmer, hip hop, og hardere tunes som krysser inn mot technosjangeren. I tillegg til å være en del av KOSO CLUB, har Hanneks også sitt eget DJ- konsept på Lokal Bar i Trondheim, hvor hun samler krefter fra Norges klubbscene og får byen til å danse.

SVANI

SVANI er en av de mest interessante DJ og produsenter Norge har å by på. Hun debuterte på Boiler Room i London i 2017. Hun har spilt på klubber rundt om i Europa, og Norge hvor hun blant annet har spilt på Øya, Slottsfjell, Pstereo, Insomnia & Bylarm.

Hun har fått ros fra Resident Advisor og NestHQ for hennes elektriske blanding av R&b, hip-hop, dancehall, kuduro og dembow. Hun har også gitt ut musikk via LA-baserte Unspeakable Records, Classical Trax og plateselskapet HITS. TRUANTS beskriver henne som "special kind of club vibe that makes you smile and nod to your friends before stupidly punching the air in joy".

PIIKSI

Piiksi er et kjent fjes på de svette og mørke dansegulvene i Oslo. Du kan forvente deg en god dose bass, dembow, riddim, hip hop og guilty throwback pleasures i en original innpakning. Piiksi har skapt god stemning på Pride Oslo, BLÅ, Dattera, Jaeger, Lokal Bar, Landmark, Kurbadhagen, Internasjonalen, HYSJ og Arena Berlin.NB! Vi ønsker at våre eventer skal være åpne for alle og fritt for alle former av trakassering.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger