Kjøp gavekort

Lyskonsert i domen

- et lys i mørketida med NTE & TSO

Lysfest i Nidarosdomen

Billettpris

  • Voksen 550,-
  • Honnør 550,-
  • Student 150,-

Billettsalget starter 15. august.


NTE og TSO inviterer inn i en vakkert lyssatt nasjonalhelligdom til en storslått konsertopplevelse når vi nå står på terskelen til årets mørkeste måneder. De nye samarbeidspartnerne har funnet tonen, og vi gleder oss til en kveld med skinnende og varmende musikk.

Lysdesigner Erik Selmer mottok i november 2021 Norsk lyspris for sin lyssetting av Nidaros Domkirke. I juni i år ble han også tildelt den internasjonale lysdesignprisen IALD Award of Excellence, i konkurranse med 200 prosjekter fra hele verden.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger