Kjøp gavekort

KlubbPstereo

Soju Princess

Soju Princess Olavshallen Event

Billettpris

  • Voksen 150,-
  • Student 100,-
  • Festivalpass 100,-

Soju Princess (Yvonne Ruyter) samler mørk, suggerende elektronisk musikk og urbane klubbkrefter. Hun kombinerer blant annet techno, tech house, hardstyle, drum n bass, footwork og dekonstruert klubbmusikk. Settene karakteriseres som mørke, hypnotiserende og eklektiske med hardtslående bass som fellesnevner.

Tidligere har hun blant annet spilt på Øyanatt, Fashion Week i Berlin, Vill Vill Vest, Munchmuseet, Blå, Revolver, Trondheim Calling og på Schwuz i Berlin.

Soju Princess er resident på den Berlinbaserte radiokanalen dead hype, halvparten av Klubb YumYum og halvparten av DJ-duoen SOJUXLINNI som tidligere har blitt nominert til Natt&Dags Oslopris for Årets beste klubb.

Pstereo i samarbeid med Olavshallen

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger