The Snowman

- julefilmperlen er 40 år

The snowman e3b183189d9d17a71b988032dcf7a827

Billettpris

  • Voksen 280,-
  • Honnør 260,-
  • Barn 125,-
  • Ekstra Barn 90,-
  • Familiebill. (4 pers.) 130,-

Raymond Briggs’ vakre tegninger tonesatt av Howard Blake står for døren, og vi inviterer små og store til et gjensyn med gutten som opplever at snømannen hans blir levende og tar ham med på eventyr til Nordpolen.

Denne britiske perlen av en film fra 1982 har i mange år blitt sendt på julaftens morgen på NRK. La nye generasjoner få møte Ronald Briggs' nydelige tegninger og få oppleve filmen sammen med levende musikk, spilt av et helt symfoniorkester! Stemningsfulle The Snowman hjelper dere å korte ned ventetiden til den store kvelden.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger