Kjøp gavekort

Julekonsert med Alejandro Fuentes & Chris Medina

Bilde Alejandro

Billettpris

  • Voksen 560,-
  • Student 310,-
  • Barn 205,-

Alejandro Fuentes og Chris Medina forener krefter og legger ut på juleturné!

I årevis hadde Alejandro Fuentes et dårlig forhold til julen etter at foreldrene skilte lag på selveste juleaften da han var 5 år. Det var først etter at han fikk egen familie og en kone som elsker julen at han har tatt høytiden tilbake. I 2019 fikk han virkelig juleånden over seg og lagde sin første juleplate til strålende mottakelser.

Chris Medina kom som lyn fra klar himmel inn i det norske folks hjerter med megahiten What Are Words i 2011. Siden den gang har han etablert seg med en suksessrik og folkekjær juleturné, som først så dagens lys i 2016. I 2021 kom julesangen Every Christmas Brand New - sangen om å oppdage julen på nytt gjennom sin nå 5 år gamle datters øyne.

Sammen med musiker og gjestesolist Eirik Næss (vokal og gitar) og musiker Lars Støvland (piano, bass & perkusjon) reiser herrene Fuentes og Medina i år ut på en måned lang juleturné som strekker seg fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Publikum vil få høre velkjente låter fra begge artistene, samt spennende og nye versjoner av klassisk julemateriale.

Ekstern Arrangør:

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger