Kjøp gavekort

Thomas Brøndbo

Heim et annet sted på jord

Thomas Brondbo

Billettpris

  • Voksen 460,-

Bare slapp av, for Thomas Brøndbo skal på juleturne i år også. Og med seg har han selvfølgelig musikere av ypperste klasse. Dette er femte året på rad at Thomas er på juleturné, for det blir liksom ikke skikkelig jul før man har fått med seg denne tradisjonen som har høstet mange godord!

I år inngår Thomas et samarbeid med Sjømannskirken. Historien bak samarbeidet strekker seg tilbake til 2018 da låta «Heim et annet sted på jord», ble utgitt. Denne sangen formidler noe av det Sjømannskirken ønsker å være for mennesker i utlandet; Et hjem langt hjemmefra og en trygg havn. Derfor har den også blitt en hyllestsang til organisasjonen som skaper sosiale, kulturelle og kirkelige møteplasser der folk er.

Det å komme heim til jul er jo det mye av jula handler om, og sjømannskirkene rundt omkring i verden er og blir et hjem for veldig mange, uansett hvem du er, hvordan du ser ut, hva du er og hvordan du har det. «Heim et annet sted på jord» heter også turneen og Thomas er stolt over at Sjømannskirken blir med på årets juleturné.

Thomas har med seg Terje Tranaas på keyboard - Eirik Øien på bass - Stig Hollup på gitar.


Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger