Kjøp gavekort

Skoleklokka forteller - jubileumsforestilling

Skoleklokka

Billettpris

  • Voksen 200,-

På steinerskolene rundt i verden møtes klassene regelmessig for å vise hverandre noe av det de har arbeidet med i opplæringen. Ved skolen vår har vi slike samlinger knyttet til høst-, jul-, vinter-, påske- og sommerferien. Vi kaller det årstidsfester.

Da kan det være sang, dans, eurytmi, fløyte, ukulele, fiolin eller gitarspill. Eller det kan være noen elever som forteller om en spennende tur klassen har vært på eller om et særlig interessant tema de har arbeidet med. Alle elevene pleier å være «på scenen» i løpet av en årstidsfest. På denne måten knyttes skolen sammen - de yngre elevene får noe å se fram til mens de eldre kan mimre tilbake. Alle får en liten sceneutfordring, og alle gleder seg med de andre.

I forbindelse med skolens 50-årsjubileum tar vi med oss høstfesten vår til Olavshallen. Programmet er i utgangspunktet som en vanlig årstidfest. Det spesielle med akkurat denne festen er at fortellingen om skolens 50-årige historie binder sammen innslagene. Skoleklokka har vært med oss helt siden starten 21.august 1972, og nå vil den fortelle litt om hva den har opplevd disse årene.

Vi har fått skrevet en jubileumsbok. Den vil bli lansert på festen i Olavshallen 5. oktober. Der vil det også bli anledning til å kjøpe boka.

Ekstern arrangør: Steinerskolen i Trondheim

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger