Spis bra, lev godt [AVLYST]

Berit Nordstrand

tir. 30.05
Kl. 19:00
Berit nordstrand foto

Berit trollbinder sitt publikum når hun tar dem med på sin reise gjennom tarmen og kroppen. Med humor, glimt i øyet og en god porsjon selvironi formidler hun alt du trenger å vite om maten, tarmbakteriene, kroppen og helsa. I dette foredraget får du hennes aller beste tips til hvordan du kan spise bra og leve godt.

La Berits foredrag bli starten på resten av ditt liv

Berit Nordstrand er kjent for å kunne omsette komplisert medisinsk kunnskap til morsomme historier og enkle metaforer. På knappe 2 timer vil du som tilhører kunne tilegne deg nok kunnskap til å starte en positiv forandringsreise med effekt på resten av ditt liv. Forstå sammenhengen mellom mat, stress, aktivitet og søvn, og få det du behøver av verktøy og inspirasjon til å sette i gang.

Glem dårlig samvittighet – kos deg til bedre helse

Nok en gang har Berit oppsummert kunnskapen i den nye boken “Berits Mat-og livsstilsjournal”. Et svekket tarmbakteriemangfold og inflammasjon kan gjøre deg både energiløs og syk. I foredraget vil Berit vise deg hvordan du kan bli kvitt helseplager ved å kose deg med mat som styrker dine gode tarmbakteriehjelpere, helt uten å telle kalorier. Andre positive effekter kan være både bedre energifølelse, nattesøvn, konsentrasjon og hukommelse. Hvis du vil få tilbake den energien du hadde før covid-19, må du få med deg dette foredraget!

Berit Nordstrand er lege, spesialist i Klinisk Farmakologi og toksikologi, spesialist i Rus-og avhengighetsmedisin og kognitiv terapeut. I tillegg til sin omfattende kliniske erfaring har hun i perioden 2012 til 2022 skrevet 15 populære bøker og hatt foredrag for omkring 30 000 per år. Hun driver nettportalen BeritNordstrand.no, nettkursene «Ny Start» (Tarmens Medisin) og «Omstart30» og nettsamfunnet «Klubb Nordstrand», der hun tilbyr ukemenyer, steg-for-steg-videoer, foredrag og live-sendinger.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement