Kjøp gavekort

Cinemateket: Bergman Island

- om kreativitet, samliv og kjærlighet

Default file 1662717651

- intimt drama som også inneholder en god dose romantikk

De amerikanske filmskaperne Chris og Tony trekker seg tilbake for sommeren på vakre Fårö. I dette ville og vakre landskapet, hvor Bergman levde og skapte noen av sine mest anerkjente verk, håper de å finne inspirasjon til deres kommende filmer. Store deler av tiden tilbringer de hver for seg, og ettersom dagene går blir Chris sin fascinasjon for øya stadig større, og hun begynner å minnes sin første kjærlighet. Chris og Tony blir revet vekk fra hverandre, litt etter litt, da linjene mellom virkelighet og fiksjon etter hvert viskes ut.

Bergman Island er regissert av Mia Hansen-Løve og ble vist i hovedkonkurransen under filmfestivalen i Cannes, med Anders Danielsen Lie, Mia Wasikowska, Tim Roth og Vicky Krieps i hovedrollene.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger