Kjøp gavekort

Cinemateket: Memoria

- Vakker, dvelende og magisk film

Default file 1662972720

- med Oscarvinner Tilda Swinton i hovedrollen

Jessica er en skotsk orkidédyrker på besøk hos sin søster i Bogotá. En dag begynner hun å høre et mystisk smell, som ingen andre ser ut til å høre. Dette sender henne ut på en eksistensiell reise som blant annet tar henne til en arkeologisk utgravningsplass der ritualer har funnet sted, og møtet med en fiskeskjellsamler som er et medium for de dødes kollektive hukommelse.

Weerasethakul er en mester innen magisk realisme, og klarer å mane fram stor emosjonell dybde av tilsynelatende ingenting. Memoria vant juryprisen under fjorårets filmfestival i Cannes og har gått sin seiersgang på flere store filmfestivaler verden over. Den har også rukket å imponere filmpressen i både inn- og utland.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger