Kjøp gavekort

Julestemning

En førjulsforestilling for hele familien

Julestemning 2022
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen/Barn 360,-

I snart 30 år har barn og familier strømmet til Olavshallen i desember for å ta del i denne trivelige og småbarnsvennlige førjulsperlen av en musikkteaterforestilling.

Julestemning har for tusenvis av familier rukket å etablere seg som en like naturlig del av juleforberedelsene som å henge opp julenek og pynte juletreet – for mange blir julen liksom ikke helt den samme uten Julestemning!

Julestemning henvender seg til hjertet av den norske folkesjela, og går rett inn i kjernen av den norske folketroen. For selvfølgelig finnes julenissen, både han som bor på Nordpolen, han som bor i skogen og han som bor i fjøset…Det gjelder bare å åpne for barnet i hjertet sitt og tro på nissen, og vipps! er han der før du vet ordet av det.

I forestillingen møter vi barna Tor og Helle som hogger juletre, lager julepynt og setter ut grøt til nissen – for de gleder seg sånn til jul! Og så, som på magisk vis, møter de selvfølgelig nissene, og forviklinger og humor følger...

Forestillingen spilles av to team.

Manus: Jarle Berg og Bynesgutan teaterlag

Musikk: Jarle Berg og Endre Fladvad

Regi: Egil Johansen

Koreograf: Rebecka Lange

Musikere: Endre Fladvad, Kjell Ekle og Ole-Andreas Norum

Produsent: Musikalfabrikken

Ekstern arrangør: Musikalfabrikken

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger