Kjøp gavekort

Cinemateket: Fly So Far

- tingenes tilstand i El Salvador i 2021

Default file 1662626086

- Se for deg et land hvor lovverket tilsier at hvis du spontanaborterer, så kan du ende opp med å bli siktet for drap og buret inne i 30 år.

Hovedpersonen, Teodora Vásquez, ventet sitt andre barn da det oppstod komplikasjoner i forbindelse med fødselen og barnet ble dødfødt. I stedet for oppfølging fra helsevesenet, ble hun dømt til 30 år i fengsel for drap. I fengselet oppdager hun at hun er ikke alene om å sone slike hårreisende dommer på lignende grunnlag. Etter 10 år bak murene blir Teodora talskvinne for sine medsøstres behandling som følge av de strenge abortlovene. Hun fronter kampen mot den grove urettferdigheten som rammer spesielt kvinner i arbeidsklassen, som ikke har tid, midler eller den støtten de trenger for å komme seg ut av det uføret deres egen regjering har ført dem i.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger