Kjøp gavekort

Cinemateket: The Advent Calendar

- start adventstiden hos oss med litt førjulsskrekk

Default file 1662626993

- fanger den utålmodige forventningsfullheten adventskalendere bringer fram i oss på en utmerket måte

Tidligere danser, Eva, som etter en ulykke er lenket til rullestolen, får besøk av bestevenninnen Sophie på bursdagen sin. Sophie har med en uvanlig adventskalender fra et tysk julemarked i gave. Eva finner en sjokolade i første luke, men også et truende sett regler: gjør som kalenderen sier eller ta konsekvensene. Kontrakten som Eva inngår ved å spise den første sjokoladen er ikke fullstendig innforstått før det er for sent. Reglene som kalenderen stipulerer viser seg å være absolutt reelle og Evas adventstid blir langt mer blodig og dødelig enn forventet.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
forestillinger

Ingen relaterte forestillinger