Peter Pan

En familiemusikal

lør. 19.08
søn. 20.08
Peter Pan OH banner
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen/Barn 390,-

Velkommen til en magisk stund med Musikalfabrikkens største satsning noensinne!

Hvis et barn får skape sin fantasiverden, la oss si en øy som de kan reise til i fantasien og i drømme, hva ville vi funnet på den øya? Barn anno 1920 ville kanskje hatt skumle pirater, dansende indianere og syngende havfruer på sin drømmeøy. Og kanskje var denne øya et sted der man sluttet å vokse, et sted der kan være barn til evig tid? For Peter Pan er det slik. Peter Pan vil nemlig ikke bli voksen, så han skaper sitt Aldriland der han og andre barn kan være barn for alltid. Men de savner en mor...

Om nettene flyr Peter Pan gjennom vinduet til familien Darling, der han sniklytter til mor Darlings godnatt-historier for sine barn Wendy, John og Michael. En natt blir Peter nesten avslørt, og flyr så raskt av gårde at skyggen hans blir igjen på rommet til barna. Når han neste natt kommer for å hente skyggen, våkner Wendy. Peter får en super idé – han vil ta med seg Wendy til Aldriland slik at hun kan være mor til alle barna der! Fortelle eventyr, lage mat – rett og slett passe på dem. Han får John og Michael med på kjøpet, og sammen flyr de fire til Aldriland.

Men - dessverre finnes det ikke noe fantasiland helt fritt for farer, og i Aldriland heter denne faren Kaptein Krok. Han er Peter Pans store fiende etter at Peter var skyld i at piraten mistet sin ene arm i et krokodilleangrep. Kaptein Krok tørster etter hevn og har en ondskapsfull plan om å gjøre slutt på Peter Pan en gang for alltid... I Aldriland får barna hjelp av indianere og de «tapte barna» i kampen mot Kaptein Krok og hans pirater. Imens, hjemme hos Wendy og brødrene, har mor og far Darling gitt opp håpet om å noen gang få se de tre barna sine igjen.

Blir det en lykkelig slutt? Og for hvem blir slutten i så fall lykkelig?

Peter Pan: Eine Grøtte Fosshaug og Markus Rydningen Munkeby

Wendy: Sigrid Melkild Claussen og Emmie Lyng-Jørgensen

Kaptein Krok: Bjørn Alexander

Regissør: Christina Søhol

Koreograf: Rebecka Lange og Henrikke Sølvberg Borgersen

Scenograf: Beatriz Vega

Kulisser, rekvisitter og kostymer: Foreldre

Repetitør/kapellmester/tangenter: Endre Lorentzen

Blåseinstrumenter: Kristian Melby Nilsen

Gitar: Per Christian Jørstad

Bass: Astrid Rennemo

Trommer: Kjartan Klingen

Manus: Willis Hall

Musikk: George Stiles

Sangtekster: Anthony Drewe

Oversatt av: Magnus Landaas Skjervold

Ekstern arrangør: Musikalfabrikken

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Barn under ett år

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement