Terje Sporsem "Absolute norsk"

fre. 28.04
Kl. 19:00
Terje sporsem bilde

Billettpris

  • Voksen 470,-

Ny mulighet til å få med seg denne kritikerroste standup-forestillingen i Olavshallen. Sist Terje besøkte Olavshallen med dette showet ble det en kveld med topp stemning og masse gode tilbakemeldinger, nå kommer han tilbake så ikke gå glipp av dette.

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk? Er vi fortsatt blåøyde lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette verdensborgere? Med et humoristisk skråblikk på nordmenn, norsk historie og nåtid vil Terje prøve å nærme seg svaret på hva som gjør oss «Absolute norsk».

Dette er Terjes fjerde soloshow - og hadde premiere i hans 25-års jubileum som komiker. Hans tidligere show har gjort stor suksess på både scene og skjerm, og har plassert Terje som en av landets fremste og mest samfunnsengasjerte komikere.

Regi: Arvid Ones

Ny mulighet til å få med seg denne kritikerroste standup-forestillingen i Olavshallen. Sist Terje besøkte Olavshallen med dette showet ble det en kveld med topp stemning og masse gode tilbakemeldinger, nå kommer han tilbake så ikke gå glipp av dette.

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk? Er vi fortsatt blåøyde lykkejegere eller har oljen gjort oss til stappmette verdensborgere? Med et humoristisk skråblikk på nordmenn, norsk historie og nåtid vil Terje prøve å nærme seg svaret på hva som gjør oss «Absolute norsk».

Dette er Terjes fjerde soloshow - som hadde premiere i hans 25-års jubileum som komiker. Hans tidligere show har gjort stor suksess på både scene og skjerm, og har plassert Terje som en av landets fremste og mest samfunnsengasjerte komikere.

Regi: Arvid Ones

Ekstern arrangør: Feelgood Istage AS

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement