Valentines Lattergalla

tir. 14.02
Kl. 19:00
Valentines

Billettpris

  • Voksen 560,-

Det er få ting som er mer romantisk enn å le sammen med en du er glad i. Vi har derfor samlet flere av landets aller morsomste, for å servere dere en herlig Valentines-kveld fylt av humor, latter og glede. Så til alle som er i et parforhold, på vei inn i et, eller er tilfreds med singellivet – bli med å feire Valentinsdagen i Olavshallen den 14. februar sammen med denne festlige gjengen:

JOHAN GOLDEN Formen er tradisjonell standup, særdeles velgjort, godt strukturert, og med jevnlige høydepunkter! Johan Golden bør være kjent for de fleste gjennom flere suksesser på TV, radio og scene. Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger.

CHRISTINE KOHT Hylende morsom, tøysete og engasjerende! Christine Koht er en av våre fremste kvinnelige programskapere og programledere, og hennes tv-serier Koht vs Diva, Koht i kommunen, Jan Johansen – jakten på den norske mannen (som hun fikk 2 Gullruter for), Koht i familien (som hun også fikk Gullrute for), Koht på jobben og senest Koht og kidsa er moderne klassikere i sin sjanger. Hun har også reist land og strand rundt med sine kritikerroste show Koht på scenen samt oppfølgershowet Koht fyrer løs – er det mulig å få fred?.

Christine Koht er et svært morsomt, tøysete og engasjerende menneske med enorm inspirasjons- og underholdningsevne.

ØYVIND LOVEN Loven er en av landets mest rutinerte standupkomikere og konferansierer. Han er kjent for sin småsnobbete fremtoning og sin misunnelsesverdige timing og fortellerteknikk. Gir du Loven en scene, en mikrofon og et publikum er resultatet garantert god stemning. En ting er sikkert – har du ikke opplevd ham ennå, så er det på tide!

EIRIK KROKÅS En hysterisk morsom bergenser med personlige historier og vittige vitser som får deg til å riste av latter.Eirik Krokås debuterte som komiker i 2012 og har siden da utviklet seg til å bli en allsidig og morsom standup’er som fremkaller latterbrøl over hele landet. Humoren til Eirik er ofte personlig og selvironisk, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi. Med gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre.

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement