Stand Up Trondheim Comedy Klubbkveld

ANDRÈ ULVESETER / LAURITS LUNDGAARD med fler!

fre. 31.03
Kl. 20:00
Skjermbilde 2023 01 04 kl 08 27 35
Arrangementet inneholder pause

Billettpris

  • Voksen 200,-
  • Student 150,-

På tampen av mars måned inviterer vi igjen til Comedy Klubbkveld!

Denne gangen har vi med oss 6 nye komikere og med ANDRÈ ULVESETER som kveldens headliner. André har 20 års fartstid innen standup og har reist landet rundt med soloshowet «Negativ Optimist». Han er også kjent for den populære Facebook-siden (og bøkene) «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil» (skribenten for denne teksten er altså veldig redd for å ha skrevet noe feil …)

Konferansieren har vi i form av LAURITS LUNDGAARD. Han er fra Sarpsborg, så da har han ikke annet valg enn å ha en stor dose selvironi og et perspektiv på verden som vi andre ler oss i hjel av. Laurits reiser rundt i hele landet og fanger publikum med sin inkluderende og joviale stil.

Kveldens 6 komikere:

ANDRÈ ULVESETER
LAURITS LUNDGAARD
Helene Holtskog
Are Sende Osen
Børge Ånesen
Ole Sebastian Bach

Dette blir bra. Vi sees!

Arrangør: Olavshallen og Stand Up Trondheim

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement