Adam Douglas

An American Holiday

fre. 01.12
Kl. 21:00
ADAM douglas 2023

Billettpris

  • Ordinær 595,-

Folkekjære Adam Douglas ønsker for sjette år på rad velkommen til publikumssuksessen «An American Holiday». I forestillingen tar Adam og hans strålende band publikum med inn i stemningsfulle rom – der de fremfører både egenskrevne vinter- og julesanger, i tillegg til å gjøre juleklassikere til sine.

"An American Holiday" er blitt til som et resultat av en drøm Adam lenge hadde om å la det norske publikum få ta del i amerikansk julemusikktradisjon og det som setter ham i god og sjelfull julestemning. Hjertelig velkommen til «An American Holiday with Adam Douglas!"

«Det er alltid fantastisk å få komme ut og spille disse sangene som betyr så mye for meg personlig. Endelig kommer jula der vi kan være sammen igjen og feire med de vi er glade i, slik vi pleier. Jeg er stolt og ydmyk over å være en del av denne viktige førjulstradisjonen.», forteller Adam

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement