Ingebjørg Bratland

lør. 04.03
Kl. 20:00
IMG 2747

Billettpris

  • Voksen 545,-

Ingebjørg Bratland fra Vinje i Telemark er endelig med i «Hver gang vi møtes», fortsatt ung og med tonnevis av sjarme vil hun forhekse TV publikummet i vinter. Ingebjørg er allerede viden kjent både nord og sør i vårt langstrakte land for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne. Ingebjørg er et lite stykke Norge, og må oppleves på scenen.

Til Olavshallen i mars kommer hun med fullt band, for å spille alle sine fineste låter, og sikkert noen smakebiter fra «Hver gang vi møtes».

Hennes karriere begynte i ung alder i folkemusikkmiljøet, men hun har beveget seg ut av dette og mot popverdenen – selv om låtene har et umiskjennelig Bratlandsk særpreg. Karrieren hennes tok av da hun turnerte Norge rundt, i lag med sambygding Odd Nordstoga, på suksessen «Heimafrå», en samling viser med sitt utspring i Vinje, Telemark. De avsluttet like godt i en fullsatt Oslo Opera. Etter det har hun sluppet tre soloalbum med mye oppmerksomhet - «Månesinn» i 2015, «Hjarteskjell» i 2017 og «Papirfly» i 2020, i tillegg til salmeprosjektet «Til Alle Tider» med Espen Lind i 2019 og juleprosjektet «Klokkene kallar» som bestod av en EP og en nydelig jule-antologi utgitt i samarbeid med Cappelen Damm på tampen av 2020.

Ingebjørg er nysgjerrig og oppsøkende i sine musikkvalg, og det er godt synlig blant et knippe av hennes mest kjente låter, som er en blanding av hennes egne og tolkninger av andres låter. Med låter som «Jul i Svingen», «Ingen som du», «På avstand», «Fordi eg elskar deg», «Ljos», «Stjernene» med Lars Vaular, «Vintersong», «Bror», «Di Ingebjørg», har hun boret seg inn i den norske folkesjelen. Live er hun en fabelaktig formidler, og en konsert med Ingebjørg byr alltid på nydelig låter ispedd lune anekdoter. Den miksen har gitt henne et stort og entusiastisk publikum over hele landet i tillegg til over 63 millioner strømminger på digitale plattformer og både gull- og platinatroféer for de fysiske utgivelsene sine.

Mer info og full bio finner du på www.ingebjorgbratland.com

Arrangør: Olavshallen og Dora 3

Praktisk info

Generell info

Sikker kjøpskanal

Tilgjengelighet

Gruppebestillinger og faktura

Hvor vil du sitte?

Relaterte
arrangement

Ingen relaterte arrangement